Sportmasseur Ermelo Putten Harderwijk Nijkerk Amersfoort Nunspeet thuisarts veiligheid fysio zorgprofs summerdeal huisarts

Mijn naam is Paul Vos. Ik ben gediplomeerd sportmasseur in het bezit van een geldige licentie van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sport & Wellness massage). Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en de houding van haar leden. Bijscholing is dan ook een vereiste om in het bezit van een geldige licentie te blijven.

Naast mijn licentie voor Sportmasseur ben ik tevens gediplomeerd tennisleraar in het bezit van een A licentie behaald via de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond) en een diploma conditietrainer via Voetbalscholing.
Zelf sport ik met enige regelmaat via een personal trainer in de sportschool, ik speel tennis, golf met enige regelmaat en doe ook aan hardlopen ter ontspanning.
Daarnaast ben ik werkzaam in een sportschool en begeleid  de leden om het maximale uit hun Workout  te halen.
Door mijn affiniteit met sport en verschillende sport gerichte opleidingen ben ik in staat om in overleg met de sporter tot een functioneel behandelplan te komen waardoor de sporter weer snel en optimaal zonder klachten kan sporten.

Ik vind het belangrijk dat mijn behandelingen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom behandel ik op locatie in overleg met de client.