nekklachten hernia whipless

Sportmassage

Sporten is gezond, de inspanning vraagt wel het nodige van je lichaam. Het is belangrijk om de belasting en belastbaarheid op elkaar af te stemmen om blessures te voorkomen. Bij het voorkomen van blessures of het ondersteunen na een blessure is een massage van een sportmasseur een uitkomst. 

Sportmassage is effectief voor:

·        Afvoer van afvalstoffen (minder spierpijn)

·        Preventief en sneller herstel van blessures

·        Mentale focus op de inspanning

Sportmassage

Door het stellen van vragen en door te kijken naar de lichaamshouding  in combinatie met een functieonderzoek beoordeelt de sportmasseur hoe het behandelplan eruit komt te zien.

Gekeken wordt welke gebieden extra aandacht nodig hebben. Over het algemeen hebben we het over een klacht gerichte massage. 

massagetafel massagetechniek handgrepen locatie

Medical taping

Medical tapen is een vorm van tapen om lichamelijke problemen te verhelpen dan wel te voorkomen. De elastische tape ondersteund het spierstelsel en lichaamseigen genezingsprocessen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Mogelijke vormen zijn o.a. 
            

  • Positiebeïnvloeding van gewrichten bij bijvoorbeeld tennis/golf arm                            
  • Ruimtebeïnvloeding bij pijnpunten, bijvoorbeeld zweepslag kuit
  • Beïnvloeding van de eindstand van een gewricht bij bijvoorbeeld verzwikking
  • C.O.P.D. en hooikorts
  • Stressincontinentie
  • Menstruatiepijn
  • Nekklachten/hoofdpijn


Er zijn nog veel andere toepassingen waarbij medical taping gebruikt kan worden. Voor eventuele andere toepassingen kunt u altijd contact opnemen.

hardlopen survival vechtsport blessures

Evenementen en speciale pakketten

Een massage of begeleiding op locatie, bij een (sport)evenement behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij leveren desgewenst maatwerk. Specifieke aanvragen kunt u via de mail dan wel contactformulier opvragen. Bij de tarieven is o.a. een aanbieding voor wandelaars en voor mensen die grotendeels een zittend beroep hebben.  Door onze centrale ligging kunnen wij landelijke dekking bieden en zijn wij over het algemeen binnen 2 uur op de door u gewenste locatie.